Altis Logo

Altis - Zelfhulpgroep rond depressie

Onderdeel van UilenSpiegel vzw

UilenSpiegel vzw

Welkom in de berichten van onze zelfhulpgroep Altis.

Je vindt hier een overzcht van onze mededelingen, perberichten en afbeeldingen.

foto: Magda Van den Eede

25 jarig bestaan van Altis te Dendermonde, lotgenotengroep rond depressie.


(Persmededeling 2023)

Altis Dendermonde, de lotgenotengroep die mensen met depressie ondersteunt, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum.

Opgericht in 1998 in overleg met de Christelijke Mutualiteit (CM) te Dendermonde door Magda Van den Eede uit Hamme, heeft Altis sindsdien veel mensen geholpen om te gaan met depressie en mentale gezondheidsproblemen.

Altis heeft sinds 2022 een nieuw hoofdstuk geopend door onder de vleugels van UilenSpiegel vzw te werken. UilenSpiegel vzw is een vereniging die zich inzet voor de ondersteuning van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Onder hun begeleiding kan Altis haar activiteiten nog verder uitbreiden en meer mensen helpen.

"We zijn enorm trots op wat we de afgelopen 25 jaar hebben bereikt", zegt Magda. "We hebben mensen geholpen die zich vaak alleen voelen en die niet wisten waar ze terecht konden voor steun. Door onze lotgenotengroep hebben we hen een plek kunnen bieden waar ze begrepen worden en waar ze zichzelf kunnen zijn."

Het 25-jarig jubileum van Altis Dendermonde is een mijlpaal voor de groep en een kans om te reflecteren op hun werk en de impact die ze hebben gehad op de gemeenschap. "We willen graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund en geholpen in de afgelopen 25 jaar", vult Magda aan. "We blijven ons inzetten voor onze missie om mensen met depressie te ondersteunen en hen te helpen een gezonde en gelukkige toekomst te creëren."

Voor meer informatie over Altis Dendermonde en hun activiteiten, kunt u terecht op hun website www.altis-depressie.be.

Contactgegevens Altis:
E-mail: altis.depressie@gmail.com
Telefoon: 0487 84 11 84

CM
www.000webhost.com